Alberta Riero bo nasledil Joao Henriques | Novice | Navijaška cona

Albert Riera se po dvojni kroni poslavlja od zeleno-belih. To je na današnji novinarski konferenci potrdilo tudi vodstvo Olimpijo, znan pa je že njegov naslednik, to bo Portugalec Joao Henriques.

Alberta Riero bo nasledil Joao Henriques
Albert Riera se po dvojni kroni poslavlja od zeleno-belih. To je na današnji novinarski konferenci potrdilo tudi vodstvo Olimpijo, znan pa je že njegov naslednik, to bo Portugalec Joao Henriques.

Albert Riera se po dvojni kroni poslavlja od zeleno-belih. To je na današnji novinarski konferenci potrdilo tudi vodstvo Olimpijo, znan pa je že njegov naslednik, to bo Portugalec João Henriques.

"Z začetkom junija bo v trenerske čevlje stopil João Henriques. Zanj smo se odločili, ker nam je všeč njegova filozofija in mišljenje. Ve, kaj pričakujemo in sam ima veliko željo po borbi za naslov. Priprave na novo sezono bomo začeli z 12. junijem, Evropa pa zagotovo predstavlja naš glavni cilj," je na današnji novinarski konferenci pojasnil športni direktor Goran Boromisa.

Petdesetletni Portugalec bo prvič deloval izven domovine, v najmočnejši domači ligi pa je doslej kot strateg Paços Ferreire, Santa Clare, Vitorie Guimaraes, Moreirenseja in Maritima vodil 127 tekem. Javnosti bo predstavljen ob pričetku priprav, že zdaj pa je jasno, da bo na eni od pripravljalnih tekem nasprotnik tudi Hajduk. Dvoboj s Splitčani bo 2. julija odigran v Stožicah.

Ob Rieri Stožice zapušča tudi osrednji branilec Đorđe Crnomarković, ki mu bo čez nekaj dni potekal pogodba. Že pred dnevi sta prvo profesionalno pogodbo podpisala Marko Ristić in Aldin Jakupović.

Tekst: PDo
Foto: M24.si


PLT
22 ur nazaj
Benedičič in Požeg Vancaš zapustila Bonifiko,...
Jan Koprivec bo 16 let po slovesu od Bonifike znova zaigral za matično sredino. Vratar, ki je nazadnje branil sežansko mrežo, se...
PLT
3 dni nazaj
Luknjo po odhodu Crnomarkovića zapolnil...
Đorđe Crnomarković se je po dvojni kroni in izteku pogodbe poslovil od Olimpije, vodstvo kluba pa je hitro našlo zamenjavo za...
PLT
24. maj 2023
Ljudski vrt zapušča četverica, tudi Rok...
Mariborski športni direktor Marko Šuler je potrdil, da Ljudski vrt po izteku pogodbe zapuščajo kar trije soimenjaki: Rok...